IF för företag inom teknisk isolering

Vi är isoleringsentreprenörer, fabrikanter och grossister som tillsammans belyser de viktigaste frågorna inom teknisk isolering och vi marknadsför branschen mot myndigheter, konsulter och andra organisationer.

IF arbetar med opinion och utveckling
IF välkomnar alla isoleringsföretag oavsett storlek för samverkan inom teknisk isolering. Våra gemensamma resurser läggs på information, opinion och på utvecklingsprojekt inom branschen.

Vill du veta mer om teknisk isolering och IF?
IF:s kansli administrerar vi utbildningen inom teknisk isolering, medlemsärenden, kontakten med press, myndigheter och samhällsorganisationer samt driver de större branschprojekten. Du är alltid välkommen att höra av dig för att få veta mer om vad teknisk isolering är, vilka samhällsfördelar isoleringen har eller om du vill veta mer om ett medlemsskap hos IF.

Läs mer
Aktuella länkar, Aktuellt  /  2017-07-26
VVS FORUM nr 6 2017
IF:s sidor i VVS Forum
Aktuella länkar, Aktuellt  /  2017-06-07
Debattartikel BI
Så kom den äntligen in i Byggnadsindustrins elektroniska debattsida (efter en del påstötningar).
Aktuellt  /  2017-02-14
IF-MÄSSAN, 28:e april 2017





Den 28:e april 2017 är det premiär för IF-MÄSSAN

Plats: Vår Gård

Ringvägen 6, Saltsjöbaden

Öppet från 10:00

I samband med Isoleringsfirmornas Förenings årsmöte den 28:e april bjuds alla i branschen in till IF-MÄSSAN där de flesta av våra leverantörer kommer att finnas på plats.

Utställare: Ahlsell, Bevego, Isover, Kaimann, Paroc, Profisol, Rockwool och Sager.

Kom och träffa dina kollegor och leverantörer och bekanta dig med årets nyheter!

Hjärtligt välkommen!



Aktuella länkar  /  2015-08-16
Ny SSG med bättre verktyg

Nya SSG för teknisk isolering inom industrin är här. Arbetsgruppen som utvecklat och uppdaterat standarden har fokuserat på bra kompletterade verktyg och enkelhet för att underlätta materialval för bästa prestanda och energival. Läs mer om SSG här.

Läs mer

VVS Företagen är din arbetsgivareorganisation

IF hjälper dig med ditt företags affärsförhållande, dina skyldigheter och rättigheter gentemot din kund. VVS Företagen har hand om alla frågor kring dina medarbetare och hjälper dig med avtal och juridik.